Impiante Gazi për një makinë më ekonomike!

impiante gazi turi

Impiante Gazi Turi ofron montim impiante gazi për të gjitha llojet e makinave. Auto Gaz Albania tashmë me disa vite eksperiencë në këtë fushë. Ofron deri në 5 vite garanci për impiant gazi. Procesi i vendosjes së impianteve të gazit zgjat maksimumi deri në 3 ditë. Ky proces varet nga lloji i makinës. Për të kursyer deri në 70%, është e këshillueshme vendosja e një impiant gazi. Teknologjia më e avancuar vetëm në Auto Gaz Albania. Shërbimet e makinës suaj nuk janë bërë kurrë më lehtë. Zgjidh Auto Gaz Albania për një shërbim sa më të mirë! Kursimet në pompë, ky është deri tani kriteri kryesor në favor të një makine të konvertuar për të punuar me gaz. Sa më shumë që udhëtoni, aq më shumë kurseni, aq e thjeshtë dhe aq brilante sa duket!

PËRSE DUHET TË INSTALONI NJË IMPIANT GAZI

Impiantet e gazit janë dhe më te mirë për mjedisin, pasi është një karburant më i pastër që jep 14% më pak nxjerrje te CO2 sesa makinat me benzinë dhe 10% më pak se nafta. Ai prodhon gjithashtu 50% më pak okside azoti se benzina dhe 20% më pak se nafta. Impiantet e gazit prodhojnë më pak grimca, per rrjedhoje zgjasin me shume jeten e motorëve.Impianti gazit ka një numër të lartë oktani (afërsisht 110), që do të thotë se motori funksionon më mirë dhe përshpejtohet më lehtë nga RPM-të e ulta. Kjo është veçanërisht e dobishme në drejtimin e automjeteve në qytet, ku ka shumë nisje dhe ndalime pa pushim, dhe zhurma është një formë e ndotjes më vete. Perse të përdorim benzinë dhe të paguajmë dy herë më shumë?

Disponojme disa lloje impiante gazi si PRINS , STAG etj.

turi impiante gazi test me kompjuter
Scroll to Top
Scroll to Top
×